Afbouwgarantie

Bescherm bouwprojecten met Afbouwborg

Het risico van stilgelegde bouwprojecten door het faillissement van de aannemer is een bekend probleem waar velen mee te maken hebben gehad. Gelukkig biedt Afbouwborg een oplossing om deze zorgen weg te nemen.

Afbouwgarantie en voorkoming van bouwrisico’s

Het programma van Afbouwborg is speciaal ontworpen om de impact van een faillissement van een bouwbedrijf of aannemer op projecten te minimaliseren. Afbouwborg gaat een relatie aan met aannemers en zorgt voor proactieve monitoring om potentiële problemen tijdig te identificeren en aan te pakken. Niet alleen grijpt Afbouwborg in bij problemen, maar voorkomt ze ook door nauwe samenwerking en vroegtijdige signalering van bouwrisico’s

De intentie van Afbouwborg is niet alleen om in te grijpen bij problemen, maar ook om ze te voorkomen. Door de nauwe samenwerking met aannemers en vroegtijdige signalering van risico’s, kan Afbouwborg ingrijpen om te voorkomen dat een aannemer failliet gaat tijdens de bouw of zijn werk niet afmaakt.

Ondersteuning bij faillissement en vertraging

Als een aannemer of bouwbedrijf toch failliet gaat of zijn werk niet voltooit, staan wij paraat met hulp en ondersteuning. Afbouwborg draagt een nieuwe aannemer voor om het project naadloos voort te zetten, waardoor grote vertraging wordt voorkomen.

De voordelen van Afbouwborg

Afbouw biedt diverse voordelen voor bouwprojecten van elke omvang. Hier zijn enkele redenen waarom met Afbouwborg meer bouwzekerheid wordt gegeven.

Betrouwbare monitoring
Afbouwborg houdt continu de prestaties van aangesloten aannemers in de gaten, waardoor potentiële problemen snel worden opgemerkt en aangepakt.

Proactief handelen
Door vroegtijdige signalering van risico’s kan Afbouwborg snel ingrijpen om vertraging en financiële schade te voorkomen.

Hulp bij faillissement
In het geval van een faillissement van de aannemer, biedt Afbouwborg ondersteuning en zoekt het een geschikte vervanger om het project voor te zetten.

geen zorgen over zoeken naar een nieuwe aannemer
Met Afbouwborg hoeft u zich geen zorgen te maken over het vinden van een nieuwe aannemer. Wij zorgen voor een naadloze overgang en voltooiing van het project.

Meer bouwzekerheid met Afbouwborg

Met Afbouwborg hoeft u zich minder zorgen te maken over onzekerheden die kunnen ontstaan door faillissementen van bouwbedrijven en aannemers. Bescherm uw projecten tegen bouwrisico’s en neem vandaag nog contact op voor meer informatie. Afbouwborg staat garant voor de voltooiing van uw bouwprojecten, zelfs in het geval van een faillissement van de aannemer.

Met Afbouwborg kunt u met een gerust hart bouwprojecten starten en voltooien, zonder de angst voor ernstige vertraging of financiële schade. Neem geen onnodige risico’s en kies voor de zekerheid en gemoedsrust die wij bieden. Zo kunt u zich richten op het succesvol afronden van uw projecten, wetende dat u beschermd bent tegen onvoorziene omstandigheden.

We helpen graag!

We zijn iedere werkdag van 09:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar.

Zijn wij binnen deze tijden niet bereikbaar? Stuur dan een e-mail
of laat een voicemailbericht achter. We bellen dan zo snel mogelijk terug.
Afbouwborg staat klaar om kopers en aannemers te helpen
bij alles wat ze nodig hebben. Laat het ons weten, dan zorgen wij ervoor
dat het project weer verder kan.

Kerkewijk 126 | 3904 JH Veenendaal (alleen op afspraak)

Telefoon +31 (0)318 429 010
E-mail


BTW NL861659156B01
KVK 80394248
IBAN NL INGB 0009 6344 83