Afbouwborg Nederland BV

Hoe is het ontstaan?

Opdrachtgevers voor woningbouw of hun financiers willen zekerheid dat er wordt opgeleverd, ook als de aannemer failliet gaat of werkzaamheden staakt. Om die zekerheid te kunnen bieden is er door de jaren heen een aantal borgregelingen ontstaan. Om daar gebruik van te maken moet er aan een aantal voorwaarden worden voldaan en om dat te kunnen toetsen zijn er procedures opgezet waar aannemers door heen moeten. In dat laatste zit het probleem.

Afbouwborg is ontstaan vanuit het besef dat kleine en middelgrote bouwbedrijven projecten moeten laten lopen omdat zij niet zijn toegerust om die toetredingsprocedures te doorlopen. Ze kunnen bouwen als de beste, maar lopen vast op administratieve rompslomp en criteria van bestaande borgregelingen.
Daarom biedt Afbouwborg Nederland een goed alternatief met een eenvoudig concept en een programma waaraan ook de kleine en middelgrote bouwbedrijven kunnen deelnemen, met voldoende ruimte om de uiteindelijke oplevering te organiseren in geval van faillissement of staken door de aannemer. Meer zekerheid met eenvoud!

Afbouwborg staat voor.....

Simpel & toegankelijk

Afbouwborg Nederland is een ondernemend en vernieuwend bedrijf op het gebied van borgstelling voor de bouw in Nederland. We focussen ons op de kleine en middelgrote aannemers. We onderscheiden ons door eenvoud in het concept, snelheid van handelen, digitalisering, maximale toegevoegde waarde en een hoge mate van klanttevredenheid.

Degelijk & betrouwbaar

Wij zijn een transparante organisatie die degelijk werk aflevert. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Samenwerkend & betrokken

Of het nu gaat om een verbouwing, een nieuwbouwwoning of een appartementencomplex, samenwerking is de basis waarop wij in de markt staan. Wij willen dat er mooie projecten ontstaan.

Directie & Raad van Advies

Directie:
De directeur van Afbouwborg Nederland is Niels van Heesen, voormalig directeur van pensioenfonds Xerox. Niels is een bevlogen man die risicobeheersing in zijn bloed heeft zitten. Hij bewaakt de processen en de risico’s die koper en aannemer met elkaar aan gaan.

Raad van Advies:
Met kandidaten voor Raad van Advies is gesproken. Zodra de bevestiging van deelname is ontvangen, zal dat hier bekendgemaakt worden.

Hoe werkt onze formule?

Bent u aannemer en willen uw opdrachtgevers meer zekerheid van oplevering?

Bent u opdrachtgever voor (ver)bouw van uw woning en wilt u meer zekerheid dat er wordt afgebouwd?

Afbouwborg Nederland

Tel: 0320 710 730

Mail ons direct!