Wie zijn wij

De behoefte aan meer zekerheid

Iedereen die een huis of pand gaat (ver)bouwen, wil natuurlijk meer zekerheid dat het werk wordt afgemaakt. Ook als de aannemer failliet gaat of de aannemer de werkzaamheden staakt. Om deze zekerheid te bieden, zijn door de jaren heen diverse borgregelingen ontstaan. Echter, het voldoen aan de voorwaarden en complexe procedures voor aannemers bleken vaak een obstakel.

Direct contact opnemen

Een eenvoudig en effectief alternatief

Afbouwborg is ontstaan vanuit het besef dat kleine en middelgrote bouwbedrijven vaak waardevolle projecten moeten laten liggen, simpelweg omdat ze niet zijn uitgerust om de toetredingsprocedures van bestaande borgregelingen te doorlopen. Hoewel deze bedrijven uitstekend kunnen bouwen, lopen ze vast in de administratieve rompslomp en complexe criteria.

Ons concept


Ons concept is simpel: We screenen zorgvuldig aannemers en projecten en organiseren dat er een bedrag in depot komt. In het geval van faillissement of het staken van de werkzaamheden door de aannemer, doen we er alles aan om de bouw af te laten maken.

Kies voor meer zekerheid en eenvoud: Vergeet de administratieve rompslomp en bouw met vertrouwen aan projecten. Afbouwborg biedt meer zekerheid dat het bouwproject wordt afgemaakt, zonder complexe procedures.

meer informatie over projecten

Directie

De directeur van Afbouwborg Nederland is Niels van Heesen, voormalig directeur van pensioenfonds Xerox. Niels is een bevlogen man die risicobeheersing in zijn bloed heeft zitten. Hij bewaakt de processen en de risico’s die koper en aannemer met elkaar aan gaan.

Hoe werkt ons concept?

Bent u aannemer en wilt u meer informatie?
Klik dan op de link hieronder.
Bent u koper en wilt u meer informatie?
Klik dan op de link hieronder.

Direct aan de slag?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Direct contact opnemen

Kerkewijk 126 | 3904 JH Veenendaal (alleen op afspraak)

Telefoon +31 (0)318 429 010
E-mail


BTW NL861659156B01
KVK 80394248
IBAN NL INGB 0009 6344 83