Toetredingsprocedures voor aannemers

Aannemer worden bij Afbouwborg

Bij Afbouwborg zijn aannemers die streven naar kwaliteit in de bouwsector van harte welkom. Wij zijn een partner die gelooft in het verbeteren van kwaliteit door middel van toetredingsprocedures voor aannemers en zorgvuldige kwaliteitscontroles.

Kwaliteitsborger in de bouw

Voor aannemers die graag willen deelnemen aan het programma van Afbouwborg, staat een toelatingsproces klaar. Dit proces is ontworpen om ervoor te zorgen dat alleen de meest bekwame en capabele aannemers worden toegelaten.

Het toelatingsproces omvat verschillende stappen, waaronder een zorgvuldige screening door Afbouwborg. Tijdens deze screening wordt niet alleen gekeken naar de huidige situatie van de aannemer, maar vooral naar hun potentieel. Belangrijke aspecten zoals bouwkundige kennis en ervaring, managementvaardigheden en financiële stabiliteit worden zorgvuldig beoordeeld.

Daarnaast wordt er ook een financiële evaluatie uitgevoerd om een goed beeld te krijgen van de financiële situatie van de aannemer.

Aannemer keurmerk

Als aannemers met succes het toelatingsproces van Afbouwborg doorlopen, ontvangen ze het aannemerskeurmerk van Afbouwborg. Dit keurmerk bevestigt hun vaardigheid en betrouwbaarheid als aannemer en biedt mogelijkheden voor nieuwe projecten en samenwerkingen.

Voorwaarden voor aannemers

Afbouwborging streeft naar een partnerschap gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. Daarom zijn er enkele belangrijke voorwaarden waaraan aannemers moeten voldoen. Dit omvat:

1. Het naleven van wet- en regelgeving in de bouwsector.
2. Het handhaven van hoge kwaliteitsnormen.
3. Het bevorderen van open communicatie in alle interacties.

De toelatingsprocedure voor aannemers

Na een succesvolle toelating tot het programma van Afbouwborg, liggen er tal van nieuwe mogelijkheden open voor aannemers. Zij kunnen projecten aanmelden voor beoordeling door bouwkundigen van Afbouwborg. Bij goedkeuring van het project ontvangen zij een officieel certificaat, waarna zij hun werkzaamheden kunnen starten en de bouw kan beginnen.

Aanmelden? Zo werkt het

Stap 1
Vul het contactformulier op onze website in, bel of mail ons.

Stap 2:
Lees onze algemene informatie en het aanmeldformulier.

Stap 3:
Positief? Stuur het ingevulde inschrijfformulier met 3 recente jaarrekeningen retour.

Stap 4:
We sturen een digitaal aanmelddocument ter ondertekening.

Stap 5:
Na ondertekening plannen we een online screeningsgesprek in.

Stap 6:
Hierna screenen wij onder andere de reputatie, financiële
situatie en de potentie van het bedrijf.

Stap 7:
Na een positieve uitkomst sturen we de deelnameovereenkomst en de factuur voor het lidmaatschap.

Stap 8:
Overeenkomst ondertekend en de factuur betaald? Gefeliciteerd! Voer nu trots ons keurmerk als officieel lid van Afbouwborg.

Ik wil lid worden

Meer bouwzekerheid met Afbouwborg

Afbouwborg is opgericht vanuit de gedachte dat kleine en middelgrote bouwbedrijven vaak projecten moeten laten liggen vanwege complexe toetredingsprocedures. Ze zijn uitstekend in bouwen, maar lopen vast op administratieve rompslomp en de criteria van bestaande borgregelingen.

Kerkewijk 126 | 3904 JH Veenendaal (alleen op afspraak)

Telefoon +31 (0)318 429 010
E-mail


BTW NL861659156B01
KVK 80394248
IBAN NL INGB 0009 6344 83