“Afbouwborg Nederland geeft ons een gerust gevoel!”

Opdrachtgevers

Dat voelt een stuk zekerder!

Wat doet Afbouwborg Nederland?

De meeste mensen in Nederland bouwen of verbouwen voor het eerst in hun leven een woning. Voor het (ver)bouwen van uw woning heeft u een stukje zekerheid nodig. Niet alleen voor de bank, maar ook zeker voor uzelf. Of het nu gaat om de technische kwaliteit van de plannen, de juiste financiële afspraken met uw aannemer of de juridische afspraken. U wilt zeker weten dat alles goed geregeld is. Afbouwborg Nederland geeft u meer zekerheid.

We zijn geen verzekeraar of garantie-instituut, maar wij zorgen er vooral voor dat alle puntjes op de “i” staan.
De aannemer meldt zich bij ons aan. Voordat de bouw start screenen wij de aannemer op reputatie en financiële draagkracht en controleren wij of de opdracht en de betalingsregeling juist geformuleerd zijn. Daarnaast controleren wij ook of de aannemer voldoende verzekerd is.

Ter voorkoming van staking van de bouw wordt het eerste deel, (10%) van de betalingen van u aan de aannemer, als een borgstelling in depot gehouden bij de notaris. Zodra de bouw gereed is en naar tevredenheid van alle partijen is opgeleverd wordt dit depot vrij gegeven aan de aannemer.
Gaat de aannemer tijdens de bouw failliet, dan is er een regeling dat het depotbedrag beschikbaar stelt aan de aannemer die uw woning uiteindelijk afbouwt. Afbouwborg kan een aannemer voordragen die uw woning kan afbouwen.
We houden de regeling eenvoudig, zowel voor de koper als de aannemer, zodat de bouw van uw woning snel kan starten.

Wie zijn wij? Klik hier

Procedure projecten

Wilt u weten hoe wij te werk gaan?

Klik hier om naar projecten te gaan
Deelnemende aannemers
Ik heb zelf een aannemer in gedachten (de aannemer moet zich aanmelden)
Veel gestelde vragen

Afbouwborg Nederland

Tel: 0318 429 010

Mail ons direct!