Services

Wat doen wij?

Aannemers

Heeft u een bouwbedrijf en willen uw opdrachtgevers zekerheid van bouwborgregelingen die u niet kan bieden? Eén van de zekerheden waar een koper naar kan zoeken is dat het insolventierisico afgedekt is van de betreffende aannemer. Afbouwborg maakt het mogelijk voor u om ook mee te concurreren! De toelating bij ons is laagdrempelig, maar degelijk. Door de eenvoud in ons concept kunt u, zonder al teveel administratieve rompslomp, snel gaan bouwen.

Opdrachtgevers

Bent u opdrachtgever voor (ver)bouw van uw woning en wilt u meer zekerheid dat er wordt afgebouwd? Als u als consument uw huis laat bouwen of verbouwen heeft u een stukje zekerheid nodig. Niet alleen voor de bank, maar ook zeker voor uzelf. Afbouwborg Nederland BV biedt de zekerheid van de technische kwaliteit van de plannen, de juiste financiële afspraken met uw aannemer, de juridische afspraken en de afbouw bij faillissement van het bouwbedrijf.

Met Afbouwborg krijgt u een programma dat opdrachtgevers geeft wat ze zoeken en een partner die meedenkt, organiseert en ondersteunt.

Zelfbouw

Bij het bouwen van een eigen huis komt er veel op u af. Het met elkaar in evenwicht zijn van bouwen enerzijds en betalen anderzijds is een belangrijke balans die moet kloppen vanaf aanvang bouw tot en met uiteindelijke oplevering. Kloppen de termijnen met hetgeen er volgens plan gerealiseerd moet zijn? Is er gerealiseerd conform plan en kan er betaald worden? Wij kunnen u in contact brengen met deskundigen die mee kunnen kijken en toezicht kunnen houden voor, gedurende de bouw en bij de oplevering. Zij leveren een service op maat en de kosten hiervoor kunt u in een offerte verwachten.

Tussentijdse keuringen

Heeft u behoefte aan een onafhankelijke, tussentijdse keuring? Afbouwborg kan u in contact brengen met een deskundige die deze uit kan voeren. De deskundige kan een vrijblijvende offerte maken en wij zorgen er dan voor dat de deskundige het projectdossier ontvangt zodat hij/zij goed op de hoogte is van uw woning en uw situatie.

Opleveringskeuring

U kunt er via Afbouwborg voor kiezen om alleen een opleveringskeuring uit te laten voeren.
Afbouwborg schakelt dan een deskundige in voor een onafhankelijk toetsing bij de oplevering. De deskundige is vooraf al goed op de hoogte van uw woning en de situatie.

Voor meer informatie klik hier

Afbouwborg Nederland

Tel: 0320 710 730

Mail ons direct!